CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 d’agost del 2021

Veïns del carrer Lleó denúncien l'abandonament d'un solar i un pal de llum que dificulta el pas amb cadira de rodes

Un pal del cablejat elèctric impedeix el pas
amb cadira de rodes. Foto: cedida

Els veïns del carrer Lleó,60-62 denuncien l'estat d'abandonament del solar annex a l'edifici on les males herbes, plagues i brossa els estaria causant molèsties, així com un pal de fusta que sustenta el cablejat elèctric aeri dificultant el pas amb cadira de rodes, i una constant acumulació d'excrements de colom a les voreres.

Segons indiquen, les plantes sobresurten del solar fent encara menys intransitable el pas i tot i haver-ho denunciat a l'Ajuntament, afirmen haver rebut com a resposta que no és competència municipal en tractar-se d'un particular. No obstant els veïns han insistit en el reclam tenint en compte que el consistori ha de vetllar per fer complir amb el manteniment dels espais ja sigui requerint-lo a la propietat o fent-se càrrec subsidiàriament i recarregant la despesa al propietari, així com vetllar per una mobilitat accessible de la ciutat.

Un ''armari' de companyia elèctrica impedeix
el pas a la vorera del davant

I és que no és l'únic espai i vorera intransitable al Barri del Port. Sense anar més lluny, la vorera del davant, del mateix carrer Lleó té una amplada tan mínima que ja és prou estreta com per passar a peu i també compta amb un ''armari'' de companyia elèctrica que impedeix el pas.