CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de juny del 2022

El Barri del Port recupera la Revetlla de Sant Joan 2022 amb doble escenari


Després de dos anys de pandèmia, el Barri del Port recupera enguany la popular Revetlla de Sant Joan organitzada per l'AVV del Port i l'Associació Baixa TGN, i per compensar, ho farà amb doble escenari.

D'aquesta manera la nit més jove de l'any podrà celebrar-se novament a la Plaça dels Carros on a partir de les 21.30h s'hi podrà sopar portant taules i cadires de casa (o reservar a jovesdelport@hotmail.com) i gaudir de la festa a partir de les 23h amb el servei de barra i dj's, així com, i de forma alternaiva i novetat d'enguany, un altre escenari ubicat al carrer Rebolledo, entre Sant Miquel i Cartagena, on se celebrarà la Kuki Party Verbena de San Juan amb Vayatella Versace, Lady Isa + La BonPreu&LaCaprabo.

Són les dues propostes que les entitats organitzadores han registrat per enguany en el marc del programa de la festivitat de Sant Joan.

Una revetlla organitzada per l'AVV del Port i l'Associació Baixa TGN amb Premium Club i Sala Zero a més de la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona, el Blog del Barri del Port i Barri del Port TV.