CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de juliol del 2023

En Comú Podem denuncia la manca d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda al Barri del Port

 

Estretor de la vorera del carrer General Contreras

El grup municipal En Comú Podem a Tarragona s'ha adreçat aquest matí a la consellera Montse Adan, designada per l'alcalde com a regidora del Barri del Port, per reclamar una solució al problema d'accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïa al barri.

La formació ha fet saber mitjançant aquesta comunicació per escrit, que, a mode d'exemple, al número 13, del carrer General Contreras, hi ha un establiment Esportiu que en compliment de la normativa d'accés per a persones amb mobilitat reduïda, ha adaptat l'accés a les seves instal·lacions. No obstant l'ajuntament no ha fet el mateix a la via pública on la vorera és massa estreta i, per tant, quan hi ha vehicles estacionats es fa impossible el gir de les cadires de rodes. Per aquest motiu En Comú Podem Tarragona assenyala que l'esforç dels comerços i locals per tenir l'accés adaptat, pot ser insuficient si l'ajuntament no actua en aquests casos i adapta les voreres.

“És un problema recurrent al Barri del Port i a altres zones de la ciutat” declara Toni Carmona, Conseller d'ECP. Per aquest motiu, el partit sol•licita una solució provisional, com pot ser pintar la prohibició d'aparcament davant dels locals afectats, mentre es troba una solució definitiva.