CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de juliol del 2023

L'Ajuntament de Tarragona realitza diverses tasques de neteja als carrers del Barri del Port

S'han arrencat les males herbes de les escales del carrer Cartagena i voltants


El Departament de Neteja de l'Ajuntament de Tarragona ha realitzat aquesta setmana diverses accions de neteja de carrers, recollida de brossa i voluminosos, així com desbrossament i arrancada de males herbes, al Barri del Port, com a resposta a diverses queixes veïnals.

Neteja nocturna a carrer Sant Miquel

La ciutat ve patint des de fa un temps un deficient servei de neteja amb una gran quantitat de queixes a xarxes socials per carrers bruts i brossa i voluminosos fora de contenidors desbordats, que evidenciaria una suposada i possible acció interna dels treballadors de la neteja com a causa, ja sigui com a protesta o com a manera d'apretar envers les clàusules del nou contracte de la neteja.

Neteja nocturna a carrer Smith

En aquest sentint, justament aquesta setmana l'Ajuntament va anunciar el nou plec del que ha de ser el nou contracte de la neteja i que caldrà aprovar en plenari dijous de la setmana vinent, un assumpte que porta temps arrossegant-se i amb polèmica. Fa 20 anys que la ciutat compta amb la mateixa empresa i contracte. Entre altres novetats, la nova licitació ha incrementat en 931.000,48 € / any el pressupost base anual que en total serà de 21.437.093,19 €. 

Retirada de voluminosos del solar del carrer Smith

Entre els carrers que s'han netejat aquesta setmana amb mànega es troben el carrer Smith, Rebolledo i voltants, s'han retirat els voluminosos del solar del carrer Smith i s'han eliminat les males herbes de les escales que connecten el carrer Apodaca amb Cartagena a més de desbrossar els escocells dels arbres dels voltants. No obstant són molts els carrers que pateixen crescuda de males herbes per suma de temps sense arrencar-se com el carrer del Mar i molts d'altres on els veïns assenyalen que fa temps que no es passa a neteja. Ja recentment l'AVV del Port denunciava aquesta situació (veure) que caldrà veure quan temps perdura.