CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de juliol del 2023

La Cucafera torna a despertar per les Festes del Barri del Port 2023

La Cucafera de Tarragona torna a despertar el proper dissabte 29 de juliol a les 19h amb l'acte 'La Despertada de la Cucafera 2023', en el marc de les XXXII Festes del Barri del Port que tenen lloc del 28 al 30 de juliol, i que l'AVV del Port detallarà la propera setmana.

Es tracta de la primera sortida de l'any de l'entitat i que representa el primer passatge de la llegenda, el moment en que la bèstia després d'un any d'hibernatge i amb l'arribada de la calor, desperta i torna a atemorir a la ciutat, motiu pel qual un any més tocarà cercar posteriorment (a les festes de Sant Magí) el cavaller que la capturi i la doncella que la domestiqui, seguint amb el relat.

Novament la despertada tindrà lloc a la Plaça Prim-De Mitja Lluna i amb recorregut pels carrers del Barri del Port acompanyats de la Xaranga Pujats de to. Itinerari: Mitja Lluna, Apodaca, Plaça dels Carros, Reial, Castellarnau, Smith, Rebolledo i Sant Miquel.

L'acte acabarà a l'epicentre de les festes, al carrer Sant Miquel, entre Misericòrdia i Rebolledo, on seguidament hi haurà ambientació musical i servei de barra fins al sopar a la fresca de la nit amb orquestra. Al matí del mateix dissabte no faltarà el tradicional vermut amb musclada i fideuada, entre d'altres.