CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de juliol del 2023

Montse Adán, nova regidora del Barri del Port, i primera trobada amb l'AVV del Port

La Plaça dels Carros ha estat l'escenari escollit pel nou govern de l’Ajuntament de Tarragona qui encapçalat per l'alcalde Rubén Viñuales ha presentat aquest matí en roda de premsa la recuperació de les Regidories de Barri amb l’objectiu de “tornar a prendre el pols de la ciutat”, i amb que la primera tinent d'alcalde, consellera de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç, Montse Adán, passa a ser també la consellera del Barri del Port.

D'aquesta manera “Volem donar solucions als problemes reals dels veïns i les veïnes i la manera de fer-ho és ser a peu de carrer”, ha remarcat Viñuales. I ha afegit: “El nostre model de govern no és el de demanar l’opinió de la gent cada quatre anys: hem implantat una nova forma de governar on la clau sigui l’augment del contacte amb la ciutadania i la potenciació de la proximitat”.

“Per aconseguir-ho —ha continuat— només hi ha un camí: millorar els sistemes d’informació més directes amb la gent i què hi ha més directe que parlar amb la gent, escoltar-los i aportar-los solucions? I això ho fem no només des de l’Ajuntament sinó a peu de carrer, on són ells: per això és tan important la figura dels Regidors i Regidores de Barri. Aquest és el nou paradigma d’actuació del nostre Govern”.

Viñuales ha explicat també que, amb la recuperació d’aquesta figura, es pretén a més “vehicular les demandes de les associacions de veïns, ja sigui sobre les activitats que organitzen o sobre altres assumptes, i per tant, afavorir una relació més propera i àgil entre l’Ajuntament i aquestes associacions”.

Cada regidor de barri fixarà un calendari de visites mensuals que es penjarà al web de l’Ajuntament per tal que els col·lectius i ciutadans puguin posar-se en contacte amb ells. 

D'aquesta manera, Montse Adán, atendrà els reclams i necessitats del Barri del Port i el Serrallo amb qui ja havia tingut contacte directe per la seva anterior tasca al Port de Tarragona com a directora de Port Ciutat. També donarà cobertura a Torres Jordi,  Maria Cristina i Centre.

Els horaris de visita seran:

Primer dimarts de mes, de 18 a 20 h, a la Cooperativa Obrera

Segon dimarts de mes, de 18 a 20 h, a la Casa del Mar

I disponible el correu electrònic: madan@tarragona.cat

Primera trobada amb l'Associació de Veïns del Port

La notícia que Montse Adán seria regidora del Barri del Port es coneixia des de l'època de campanya i de fet aquest dimecres tarda ja va tenir una primera trobada amb l'AVV del Port voltant pel barri.

La presidenta veïnal Mari Carme Puig, junt al comerciant del barri, Jaume Fullana, van acompanyar la consellera i a Luis Trinidad, assessor de les regidories de barri, pels carrers per poder veure in situ els problemes de neteja i recollida de brossa patits darrerament, i comentar episodis d'incivisme i seguretat recents, a més de grans reclams i demandes històriques del barri que es tractaran novament i amb més atenció en una nova reunió junt a l'alcalde Viñuales, properament.

Aquest matí Puig, també ha coincidit a la plaça dels Carros amb la presentació, i ha pogut adreçar-se als membres del govern presents, per tal que prioritzin les necessitats del barri.

a causa dels darrers reclams i situació agreujada per la falta de neteja, brossa, incivisme i inseguretat