CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de març del 2016

Les processons 2016 arriben aquest cap de setmana al Barri del Port amb diverses afectacions


Dissabte dia 19: Processó del Cristo del Buen Amor

Aquest dissabte la Cofradia del Cristo del Buen Amor estrena processó pels carrers del Barri del Port, tal com us havíem avançat (veure). 

A les 18.30h tindrà lloc un Viacrucis per l'interior de l'Església Sant Nicolau de Bari al carrer Pau del Protectorat i posteriorment a les 19.30h, i des d'aquest punt, la comitiva seguirà pels carrers Barcelona, Sant Miquel, Nou de Santa Tecla, Smith, Plaça dels Infants i tornada pel carrer Reial, Apodaca, Barcelona, i novament Pau del Protectorat fins l'església que custodia les imatges dels dos pasos que sortiran, el Cristo del Buen Amor i Nuestra Señora de la Amargura con San Juan Evangelista. La processó anirà encapçalada pels armats del Gremi de Marejants i finalitzarà cap a les 21.30h

L'estacionament estarà restringit durant tot el dia i el trànsit es veurà tallat en el recorregut des de les 19.30h i les 21.30h afectant en general a tot el barri. En el mateix horari es veurà afectat el transport públic, concretament les L21 i L23 (detalls).



Diumenge dia 20: Processó de Rams

D'altra banda, aquest diumenge i des de l'església de Sant Joan Baptista a la Plaça Prim, la Processó de Rams amb restricció d'estacionament tot el dia i afectació al trànsit al recorregut entre les 16.30h i les 18.15h. Itinerari: plaça Prim, Gasòmetre, Soler, plaça Corsini, Canyelles, Rambla Nova, (passeig central fins Adrià) Rambla Nova (pel lateral), Unió, plaça Prim. També afectarà les L21 i L23 de bus (detalls).

Dimecres 23: Processó de Dolor

El proper dimecres dia 23 i des del mateix punt de sortida, l'Església de Sant Joan Baptista a la Plaça Prim, sortirà la Processó de Dolor que afectarà  als voltants del recorregut que és el següent: Plaça Prim, Sant Magí (tram de Gasòmetre - Caputxins), Gasòmetre, Soler, Canyelles,  Rambla Nova des del carrer Unió fins Adrià – Unió  i finalment plaça Prim. Restarà prohibit l’estacionament tot el dia i restriccions de trànsit a partir de les 17h. També afecta a partir de les 18h al pas del bus en les L21 i L23 (detalls).


A més, tall del carrer Apodaca des de plaça dels Carros, des del carrer Sant Miquel, Barcelona, i des del carrer Orossi. Tall del carrer Unió des de la Rambla Nova, mentre sigui possible es respectarà el transit transversal. El carrer Gasòmetre i Soler com a conseqüència dels dos talls anteriors. No es pot garantir el pas per la Rambla Nova a partir de l'estàtua dels Despullats fins el Balcó del Mediterrani tot i que s’intentarà tenir oberta fins les 19:15h. A les 19:15 Tall de l'accés a la Rambla Nova des del passeig Espanya / Ziga - Zaga / Pons d'Icart i Adrià. La processó està prevista per començar a les 19:15 i acabar a les 21:30, amb normalització del trànsit a les 22h