CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de març del 2013

La Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió presenta aquest dissabte el seu Llibre-Opuscle a l'Església de Sant Joan Baptista

(En castellano -aquí-)

Si cal vincular alguna de les Germandats de la Setmana Santa tarragonina amb el Barri del Port, aquesta és la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió per la seva relació amb l'Església de Sant Joan Baptista.

El proper dissabte en faran presentació del Llibre-Opuscle anual a la Parròquia a les 18.30h a càrrec del Mossèn Daniel Barenys Llauradó.

Aquesta publicació anual en temps de Quaresma compta amb articles sobre vivències personals al voltant de la celebració, estudis rigorosos de temes locals, poemes, memòria del darrer any i el programa d'actes d'enguany. De forma habitual la relació de socis clou cada quadern. En una entitat com aquesta, les aportacions econòmiques surten de les quotes dels associats i de col·laboracions voluntàries. D'altra banda, els anunciants de l'opuscle tenen una gran importància. Les edicions han evolucionat molt des dels senzills dels anys 40 i 50 (amb 4 pàgines habitualment) fins als actuals més complets.

La Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió va iniciar a finals de Gener els primers assajos i actualment es troben immersos en tots els preparatius per tal de posar a punt els diversos misteris de les processons: Misteri de Jesús de la Passió, el Misteri de l'entrada de Jesús a Jerusalem i el Sant Crist.