CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de març del 2013

Cap sanció a la Part Baixa per tirar brossa fora dels contenidors i no per falta de casos

(En castellano -aquí-)

Contenidors Carrer Rebolledo

Segons publica aquesta setmana Tarragona Ràdio a partir de dades facilitades per la Guàrdia Urbana, Tarragona, en el que portem d'any, ha interposat ja 18 sancions a establiments comercials per deixar brossa fora dels contenidors (cartrons en la majoria de casos) i quatre més a particulars. 

Entre les sancions, una correspon a la Part Alta i la resta al Centre de la ciutat, el que significa que a la Part Baixa no s'ha interposat cap. Aquesta dada podria indicar que es tracta d'un barri o zona neta tot i que la realitat és ben diferent.

Contenidors Carrer del Mar
Exemples es poden trobar la Plaça dels Infants, Carrer dels Rebolledo o Carrer del Mar on molts cops la brossa abunda fora dels contenidors, entre altres punts. Un altre cas destacat és el del Carrer Lleó on al costat d'un solar abandonat alguns veïns deixen les bosses de brossa on anteriorment hi havien contenidors i van ser retirats. Aquests, decideixen seguir deixant les escrombraries en el mateix lloc per no haver de desplaçar-se fins al Carrer Reial o del Mar, o fins i tot dipositen la brossa dins del solar.
Solar Carrer Lleó
Cal recordar que les sancions arriben fins als 120 euros per tirar brossa fora dels contenidors o de l'horari establert, des de Gener (veure)

*Dades: tarragonaradio.cat
*Imatges: fotos del barri del port