CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 d’octubre del 2013

Andreu Rifé de 'Polseres Vermelles' en concert a la Sala Zero del Barri del Port el proper dissabte 12 d'octubre


Nova temporada de la Zero aquest cap de setmana


L'actor i cantant de l'exitosa sèrie de tv 'Polseres Vermelles', Andreu Rifé, actuarà el proper dissabte 12 d'octubre a la Sala Zero del Carrer Nou de Sant Magí, al Barri del Port, presentant el seu nou disc 'Ping Pong' on està inclosa la seva famosa cançó “Fil de llum”, banda sonora de la coneguda sèrie de TV3. El preu d'entrada són 8€ de manera anticipada a Discos Shiva / Batabat / salazero.com o 10€ a taquilla.

Rifé és un dels molts plats musicals que La ZERO ha preparat per a la seva nova temporada que ha arrencat al Barri del Port aquest cap de setmana amb un 'OpenFest' sorpresa. La Zero encara la temporada amb una rica programació de concerts i d’altres activitats, moltes d’elles en col·laboració amb els principals col·lectius musicals i culturals de la ciutat, amb el ferm objectiu de fer front a les dificultats que planteja, entre d’altres aspectes, la crisi econòmica general, la falta de subvencions a l’activitat cultural i l’augment de l’IVA cultural que tant de mal està fent al sector de la música en directe. 

Abril, el pop independent de León Benavente, La Iaia, Espaldamaceta o Núria Graham; el punk de Boikot, La Fuga o Torazinas, el metal d’Obsidian Kingdom o Olvido, els ritmes sixties de The See See (UK), The Future Primitives (Sudàfrica) o Dusty Mush (França), i el rock’n’roll clàssic de Lewis Enma & The BCN Fireballs o The Hitbacks, entre molts altres grups i estils que es donaran cita a la sala al llarg dels propers mesos.

També propostes locals, gràcies al cicle de concerts Km. Zero, dj's com Miqui Puig, Dj Coco, Víktor Ollé, Dj Pegatas, Indiescabreados, Hal9000, Terror Marriage djs, clubs mensuals dedicats a estils musicals concrets, com és el cas del club de rock’n’roll Bule Bule, al qual regnaran els ritmes dels 50, 60 y 70, des del rockabilly fins el powerpop, tot passant per soul, surf, garage i punk; el SLNT CLVB, dedicat a les derivacions més elegants de la house music actual (bass music, blog pop, UK garage, etc.); o el club dels dijous Out of Control, destinat a un públic majoritàriament estudiantil.