CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 d’octubre del 2013

Una gran plaga d'estornells arriba i sobrevola el Barri del Port causant molèsties als veïns

(En castellano -aquí-)

  
Antenes d'edificis amb estornells
Foto: Blog Barri del Port
Aquesta tarda milers d'estornells han fet arribada al Barri del Port de Tarragona sobrevolant el cel i alertant als veïns amb el soroll del seu cant massiu, agitats també per la possible arribada de pluja.

Aquests ocells que arriben sempre a finals de setembre i inicis d'octubre ocupen gran part dels terrats dels edificis, les antenes i cablejat elèctric, així com els arbres donant lloc a episodis de males olors pels seus excrements i molèsties pel soroll que causen.

Una de les zones del barri on tenen major impacte són els arbres de la Plaça dels Carros o encara més a les palmeres de la Plaça dels Infants que queden repletes d'estornells. 
Milers d'estornells sobrevolant el barri. Foto: Blog Barri del Port

El terra i els bancs de la plaça, que ja habitualment embruten els coloms, pateixen amb la seva arribada un increment de brutícia que suposa un problema important en la imatge del barri que últimament torna a destacar per la falta de neteja pública, una queixa que l'Associació de Veïns ja ha fet arribar a l'Ajuntament de Tarragona esperant solució immediata.

A la vegada i per proximitat, la façana de la Chartreuse on acaba d'obrir portes l'EOI aquest dimarts (veure) també s'està veient afectada aquests dies.