CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 d’octubre del 2013

El Carrer Smith resisteix a la intensa pluja sense inundacions

(En castellano -aquí-)
Carrer Smith en dia de pluja. Foto: Rafa Medina

La combinació de l'aire càlid procedent del sud, l'entrada de vent humit del Mediterrani i el pas d'un sistema frontal han estat els ingredients que han donat lloc a la tempesta d'aquesta tarda a tota Catalunya. 

En el cas de Tarragona la pluja ha estat forta i intensa durant diverses hores fins que ha escampat. Amb ella, el Carrer Smith del Barri del Port ha pogut posar a prova el sistema de clavegueram que sovint és protagonista per episodis d'inundacions, un greu problema per al veïnat de la zona.

L'Associació de veïns restava a l'espera fa temps d'una pluja amb intensitat com la d'aquesta tarda per tal de comprovar si el problema es tornava a repetir després que l'empresa Ematsa hagués dut a terme un exhaustiu treball de neteja i desatesament amb la intenció d'evitar noves inundacions. També és va habilitar una nova entrada de clavegueram al Carrer Sant Miquel per recollir l'aigua que es redirigia perl lleu pendent del Carrer Castellarnau cap a Smith (veure).

El resultat ha estat positiu. El mateix president de l'A.V.V del Port, José Ruiz, ha volgut supervisar la zona i ha donat el vistiplau al comprovar que el carrer no s'ha inundat aquest cop. Tot i així, algun veí sí ha comentat que en els aparcaments del carrer hi ha hagut algunes filtracions d'aigua.