CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de juny del 2015

Els barris de Ponent fan postposar el repintat de senyalització horitzontal a la Part Baixa

Pas de vianants repintat recentment al capdavall del carrer
Pere Martell a la Part Baixa. Foto: Blog Barri del Port

La Brigada Municipal de l'Ajuntament de Tarragona havia iniciat un calendari d'actuació a la Part Baixa (veure) consistent a repintar la senyalització horitzontal dels carrers i de pas netejar-los, que ara es veu paralitzada i posposada per dur-la a terme primer a Ponent.

Segons informen les xarxes socials de Mobilitat del consistori, a partir de dilluns canvia la previsió i s'actuarà primer als barris de Ponent i zones de la ciutat amb festes de barri aprofitant les restriccions que això suposa en els seus carrers i així evitar més d'un cop molèsties al veïnat. Per aquest motiu per ara els carrers del Barri del Port, on les festes són al juliol, hauran d'esperar. Sí s'havia dut a terme a Torres Jordi i carrers propers com Pere Martell o Jaume I. La previsió inicial contemplava per a la propera setmana els carrers Lleó i del Mar.

Tasques de reparació. Foto: José Ruiz

Reparació de la vorera del carrer Nou de Santa Tecla

D'altra banda, la Brigada du a terme tasques de reparació de l'asfalt de la vorera del carrer Nou de Santa Tecla, davant l'antic local de la Colla Xiquets dels Serrallo, aprofitant que aquests ja no porten a terme activitat en aquest indret afectat.