CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 de juny del 2015

Els gegants del Barri del Port celebraran enguany els seus 25 anys a les festes del barri

Gegants del Port. Foto: Blog Barri del Port

Els gegants del Barri del Port celebren enguany el seu 25è aniversari i tindran cabuda al programa de festes del barri d'enguany, que tindrà lloc el darrer cap de setmana de juliol.

L'Associació de Veïns del Port de Tarragona i aquest blog estan immersos en la preparació del programa de festes d'enguany que estarà carregat de novetats i sorpreses que més endavant desvetllarem. Neptú i Afrodita, els gegants del Port, comptaran per exemple, entre altres, amb una cercavila pel barri que preveu la presència d'altres colles geganteres.

Va ser l'any 1990 quan aquestes peces van estrenar-se per encàrrec de l'entitat veïnal i des d'aleshores i durant 25 anys han ballat pels carrers de la ciutat tant en les festes del barri com en les de Santa Tecla, algun Sant Magí i Corpus, a més de sortides a festes d'altres barris, pobles i ciutats. La parella de gegants comptarà també amb un reportatge sobre la seva història i per aquest motiu aquest dissabte farà una sortida per dur a terme una sessió fotogràfica especial.