CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de juny del 2015

Tot llest per poder adjudicar la instal·lació de les esperades càmeres de videovigilància a la Part Baixa

L'Ajuntament de Tarragona ja pot encetar el procés de contractació per adjudicar la instal·lació de les càmeres de videovigilància, un fet del que es parla i s'espera fa vuit anys i que no acaba de materialitzar-se mai.

Segons informa Tarragona Ràdio, el govern municipal en funcions ha tornat a rebre el vistiplau de la Comissió de Videovigilància de Catalunya i, per tant, ja pot encetar el procés de contractació.

L’òrgan ja havia aprovat la proposta presentada pel consistori però l’ha hagut de revisar de nou perquè s’havia esgotat el marge d’un any per col·locar els dispositius.

El tinent d’alcalde de Seguretat en funcions, Carles Castillo, ha explicat a l'emissora que ara ja està tot tancat pel que fa a autoritzacions i que la idea és poder adjudicar la instal·lació de les càmeres el més aviat possible. Fa poc temps Castillo, que no seguirà en el nou mandat, lamentava deixar l'Ajuntament sense qe aquest fet sigui una realitat (veure).

Els pressupostos d’aquest 2015 ja recullen una partida de 200.000 euros per a la instal·lació dels  24 dispositius de vigilància que es col·locaran en ubicacions pactades amb els veïns de la Part Baixa. Es distribuiran entre 15 carrers compresos entre Apodaca, l’estació de trens i el carrer Reial.

Les càmeres se situaran tant en fanals com en façanes d'edificis a una alçada d’entre 3 i 6,5 metres.