CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de juny del 2015

Més de 3.000 tapes servides a la Part Baixa amb el Tàrraco Tapes Primavera 2015

Les tapes han atret l'atenció de multitud de gent quests dies. Foto: Blog Barri del Port

Balanç positiu i satisfacció entre els restauradors de la Part Baixa participants al Tàrraco Tapes Primavera 2015 amb un total de més de 3.000 tapes servides entre tots ells (3.350 exactament) i increment de xifres respecte l'última edició.

Els quatre establiments del Barri del Port, La Mitja Lluna, El Racó dels Amics, la Pulcinella i el Racó d'en Maginet han aprofitat per participar en aquesta ruta on sí tenen cabuda i oportunitat. Tots ells coincideixen en considerar que aquesta iniciativa els hi serveix per promocionar-se més que per fer guanys i esan disposats a seguir participant en properes edicions.

Amb un miler de tapes, La Mitja Lluna la que més ha servit

Dels quatre establiments de la Part Baixa participants a la ruta d'Estrella Damm, la Mitja Lluna, a la Plaça Prim,1, ha  estat el que més ha servit amb un total d'unes 1.000 tapes, xifra similar a la de l'última edició. La seva ubicació més propera al centre ha estat un punt a favor. "Estem satisfets i contents i volem tornar a participar" ens comenta Laura Azorín qui valora positivament la qualitat de totes les tapes de la Part Baixa. El seu establiment oferia enguany l'hamburguesa 'Te'm menjaré' (veure reportatge).

Seguidament, a l'extrem del Barri del Port i camí cap al Serrallo, La Pulcinella ha servit 900 tapes de la pizza 'Fiore Bianca', 100 més que a l'última edició (veure reportatge). La seva propietaria Yolanda Torné explica a aquest blog que "hem fet més tapes ja que han estat més dies, estem contents". Segons Torné "creiem que hauria d'haver més marge entre la ruta de la Cambra de Comerç i la d'Estrella Damm per no cremar la iniciativa i la gent no es cansi, pot fer-se repetitiu". Així encara es mostra satisfeta i repetirà a la ruta de tardor.

Les tapes de la Part Baixa han augmentat les xifres
d'edicions anteriors. Foto: Blog Barri del Port

Per la seva banda, el Racó dels Amics, al carrer Smith,59, ha servit 750 tapes de 'Pujant al cel' (veure reportatge). David Lozano, el propietari, fa un balanç positiu tenint en compte que a l'edició anterior la xifra va ser de 400 tapes. Tot i així, no assoleix la del primer any que va ser de 1.300 tapes i "ens serveix sobretot per promocionar-nos". Lozano afirma que "estarem disposats a tornar a participar sempre i quan Estrella Damm compti amb nosaltres".

El Racó d'en Maginet, al carrer Felip Pedrell,1, que s'ha estrenat enguany, ha servit una xifra semblant, 700 tapes dels 'Ous trencats amb gules' (veure reportatge). El seu propietari, Javier Rubio, també es mostra satisfet i disposat a tornar a participar. Segons comenta, "hi ha clients que han quedat molt contents i han repetit o tornat amb altres amics".

Enguany aquest blog ha impulsat una Ruta de la Part Baixa animant a tastar aquestes quatre tapes del Tàrraco Tapes Primavera 2015 (veure).