CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de juny del 2015

Jordi Martí, veí del Barri del Port, entra com a regidor a l'Ajuntament per part de la CUP

Jordi Martí, veí del Barri del Port i
regidor a l'Ajuntament per la CUP
El Barri del Port fa cabuda d'una forma o altra a l'Ajuntament de Tarragona mitjançant diversos regidors. Ana Santos (PSC), Jordi Martí (CUP), ERC i Albert Abelló (CiU) guarden relació.

Per primer cop, la CUP entra a formar part del govern municipal a l'Ajuntament de Tarragona i ho fa amb dos regidors, Laia Estrada i Jordi Martí, veí del Barri del Port.

Nascut l'any 1969, Martí és professor, periodista, escriptor i activista social català. És militant de la Candidatura d'Unitat Popular i està afiliat a la Confederació General del Treball. Es va llicenciar en Filologia catalana per la Universitat Rovira i Virgili i va obtenir un màster en Crítica Literària i Llengua i Literatura Catalanes. En l'àmbit acadèmic, ha exercit fins al moment de professor de llengua i literatura catalana a secundària. A nivell sociopolític, se'l vincula a la lluita anarcosindicalista, antimilitarista i independentista del Camp de Tarragona,a partir de la seva militància a l'Ateneu Llibertari Alomà de Tarragona i al Col·lectiu Independentista del Priorat. A més és cantant i guitarra del grup Llunàtics i actualment nou regidor de l'Ajuntament de Tarragona.

Com publicava aquest blog fa uns dies, no és l'únic veí del Barri del Port que entra com a nou regidor a l'Ajuntament. També Ana Santos, pel grup socialista i com a nova regidora de Serveis Socials (veure).

D'altra banda, cal apuntar que en relació, ERC té el seu local al carrer Reial i coneix la realitat del barri, mostra és el seu programa electoral amb aposta clara per la Part Baixa. Finalment, Albert Abelló (CiU) va nèixer al carrer Smith.