CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de juny del 2015

La venda de petards empitjora a la Botiga del Port, perjudicada també per la bastida de l'edifici de Santa Tecla

La venda de petards ha disminuït amb els anys. Foto: Blog Barri del Port

La Botiga del Port, ubicada al carrer Reial, a tocar de la Plaça dels Carros, s'ha vist perjudicada per la bastida de la façana de l'edifici propietat de Santa Tecla, a l'hora de vendre petards per Sant Joan.

L'establiment, que té permís per vendre coets i petards tot l'any, novament com l'any anterior, fa un balanç negatiu de les vendes respecte anys enrere. "Antigament la gent gastava perfectament entre 50 i 100€ i actualment gairebé no arriben als 20€", comenta Montserrat Moragues, la propietària.

La bastida a l'edifici ha perjudicat al negoci. Foto: Blog Barri del Port

Entre els més venuts hi ha "els infantils i més barats com les bombetes o les vengales" assegura. Segons Moragues, "tot el que no es ven ho retornem a la pirotècnia. La resta de l'any es venen molt puntualment" diu. A més, critica les casetes temporals que venen aquests productes pirotècnics en aquestes dates, ja que "nosaltres paguem una llicència cara tot l'any que es suma a les despeses de llum, local, etc. ".

Enguany, un altre motiu que encara ha empitjorat la situació ha estat la bastida de la façana de l'edifici propietat de Santa Tecla que s'ha hagut de restaurat per despreniments, i on als baixos hi ha la botiga. "La van posar a Sant Jordi tot i que ens vam oposar i vam haver d'ubicar una paradeta de roses a la cantonada. Les obres van acabar fa temps i volien treure-la aquest dilluns i venir a remullar l'edifici dimarts. Els hem dit que no, ja que només ens faltava que a la falta de visibilitat que ens provoquen es sumi molèsties als clients per entrar-hi. Els volen dutxar? No tenen seny" critica i conclou Moragues molesta.

La bastida també ocupa i perjudica en aquest sentit un bar-frankfurt al costat.