CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de juny del 2015

Persecució d'una furgoneta que colpeja cinc vehicles a la Part Alta i es fuga fins al Barri del Port on detenen al conductor begut

Un dels vehicles policials al carrer Sant Miquel.
Foto: Blog Barri del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com

Aquest dilluns a la nit, una furgoneta blanca va colpejar fins a cinc vehicles pels carrers de la Part Alta i va fugar-se fins que la Guàrdia Urbana va detenir a la Part Baixa al seu conductor que anava begut.

Danys materials, fuga i positiu en alcoholèmia

Segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port, entorn de les 23.15h d'aquest dilluns a la nit, una furgoneta blanca va causar diversos danys materials a fins a cinc vehicles al carrer Pla de Palau, a la Part Alta de la ciutat, i va donar-se posteriorment a la fuga.

   
Agents policials amb el conductor detingut junt a la furgoneta.
 Foto: Blog Barri del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com
La dona d'un dels propietaris dels vehicles afectats va donar avís a la Guàrdia Urbana i va seguir-lo fins a la Part Baixa per donar-los detalls de la seva ubicació. Va ser al carrer Apodaca on els efectius policials el van començar a seguir.

El conductor, lluny d'obeir i aturar-se, va seguir pels carrers del Barri del Port on es va produir una persecució policial fins que diversos efectius van poder-lo aturar al carrer Sant Miquel tallant-li el pas seguint-lo pel carrer Castaños y entrant i barrant la sortida pel carrer Castellarnau.

Després de fer-li un control d'alcoholèmia, el conductor va donar positiu. Diversos veïns i aquest blog, van ser espectadors del fets.