CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 d’agost del 2015

La parada de bus de l'Estació de Trens al Barri del Port estrena pantalla amb temps d'espera

Parada bus de l'Estació Trens amb
nova pantalla de temps d'espera. 
Foto: Blog Barri del Port
Des de fa a prop d'un mes, la parada de bus annexa a l'entrada de l'Estació de Trens compta amb un nou i sofisticat poste de parada amb pantalla de temps d'espera i horaris.

Es tracta de la mateixa que va oferir en primer moment la parada de bus de Colom i que actualment s'ha substituït per una més gran. Per aquest motiu ha estat traslladada a aquesta parada del Barri del Port, la segona en oferir aquesta informació sobre els temps real que queda per que arribi el bus, un dels avantatges en l’aplicació de les noves tecnologies en els serveis que l’EMT (Empresa de Transports Públics) ofereix al ciutadà. 

Aquesta tecnologia permet a l’usuari la possibilitat de conèixer el temps d’espera en una determinada parada, evitant la incertesa de desconèixer quan tornarà a passar el següent autobús, al mateix temps que proporciona al ciutadà la possibilitat de planificar millor el seu temps. Aquest servei ja es pot gaudir en la parada ubicada davant de l’estació de trens de Tarragona, on hi donen servei les línies 21, 23 i 41. Una iniciativa que pretén incentivar la intermodalitat entre el tren i l’autobús, afavorint l’ús del transport públic. 

L’ús d’aquest sistema és un dels avenços que aporta el Sistema d’Ajuda a l’Explotació, (SAE) per millorar la gestió de la flota, permetent el control informàtic de les línies d’autobusos i que també ofereix la nova app de l'EMT, 'Etmou'.