CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 d’agost del 2015

L'Associació Moriah torna a donar vida a la Plaça dels Carros amb dos concerts de rock aquest divendres i dissabte

Escenari preparat a la Plaça dels Carros. Foto: Blog Barri del Port

La Plaça dels Carros recupera l'activitat amb dos concerts de rock aquest divendres i dissabte per part de l'Associació/Església Moriah qui en la seva inauguració (veure) ja va donar-li vida amb un espectacle.

Serà a partir de les 19h quan tindrà lloc i de forma gratuïta per tothom els concerts de Ricardo Ponce i la Kleos Band de Miami. Tot i així, aquesta no era la voluntat principal de l'entitat qui els havia programat al Passeig de les Palmeres i per petició de l'Ajuntament ho han hagut de traslladar a última hora. segons ha explicat el president de Moriah, José Antonio Pardo. “Ens ha trencat una mica els plans perquè ja estava tot previst per fer-ho allà i ens han avisat amb poca antel·lació, i tampoc ens han donat cap altra opció. Però que ningú es preocupi, perquè el concert es farà tal i com estava previst”.

Segons informa la Coordinadora d'Entitats de Tarragona, Ricardo Ponce i la Kleos Band de Miami és un grup de rock cristià liderat pel propi Ponce, que és un pastor argentí que viu als Estats Units des de l’any 2001. Ponce, que és el fundador del Centro Cristiano Adonai de Miami, ha actuat juntament amb la seva banda per tots els Estats Units i ha fet diverses gires internacionals.

Moriah és una organització sense ànim de lucre que treballa a Tarragona per donar l’oportunitat que necessiten a les persones que estan submergides en addiccions com poden ser les drogues, l'alcohol o el joc. Moriah és també una entitat de caràcter solidari (cuiden 25 nens a l'Àfrica) i religiós (cristià-evangèlic) ja que, com ells expliquen, "a tota persona que ingressa al centre de rehabilitació se li ensenya la Paraula de Déu, perquè en ella trobem tot el que l'home necessita".