CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 d’agost del 2015

L'erotisme arriba al Barri del Port amb cartells picants que anuncien 'The Hole' al Palau de Congressos

Una de les imatges del show. Foto: El Mirador TGN

Alguns veïns i usuaris que van de la Part Baixa o l'Estació fins al centre pujant les escales mecàniques hauran vist aquests dies imatges una mica picantones o pujades de to al Palau de Congressos. Es tracta del show 'The Hole', una barreja de cabaret, teatre, burlesque, circ, música i humor que arriba a Tarragona del 16 al 20 de setembre amb 7 sessions programades a la nostra ciutat.

Molts tarragonins queden bocabadats en pujar les escales mecàniques del Palau de Congressos mirant els diversos cartells i les imatges picants que en ells apareixen sobre aquest show, alguns també disparen fotografies i d'altres aparten la mirada ruboritzats. Cossos semi-nus i erotisme en són protagonistes

Una altra imatge. Foto: @Joan_Ru_Ca
El públic tarragoní podrà viure en directe aquest  show impactant, picant i atrevit que es va estrenar l’any 2011 a Madrid. Amb un to canalla, provocador i extremadament sensual “The Hole” és una experiència única, guiada per l’incorrectíssim Mestre de Cerimònies, que interpretaper l’actor Quequé i que organitzarà una festa en la seva mansió on convidarà als seus amics, atesos pels majordoms, la majordoma i la resta de servei.

Es va estrenar el 2011 a Madrid, al Teatre Calderón, on després de dues temporades d’èxit va començar la gira arreu de l’Estat Espanyol exhaurint localitats i amb un èxit de públic i crítica. Actualment es pot veure també de forma permanent al Gran Teatre Molière de la Ciutat de Mèxic.

Les entrades es poden adquirir a través de www.theholeshow.com amb un preu d’entre 29 i 36 € despeses de gestió no incloses. També ofereixen descomptes especials en les sessions dels dies 16, 17 i 18 de setembre. També es podran adquirir al Palau de Congressos una hora abans de cada espectacle.