CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de setembre del 2015

S'inaugura el nou Clarel al carrer Vapor del Barri del Port junt al supermercat Dia

El nou clarel en la seva inauguració
aquest matí. Foto: Blog Barri del Port
Aquest divendres 18 de setembre ha obert portes la nova botiga Clarel del carrer Vapor, junt al supermercat Dia, del mateig grup.

Des de fa un temps, una gran lona penjada a la façana dels baixos del local ja anunciava l'apertura i en la darrera setmana s'hi han fet obres i tasques per tal d'enllestir-la.

Es tracta del conegut fins ara Schlecker que des de fa un temps ha canviat el nom a tots els seus establiments, com també a l'ubicat al carrer Apodaca. 

El nou Clarel aquest dies enrera enllestint la botiga. Foto: Blog Barri del Port

En aquest primer  dia inaugural, una filera de globus emmarcava la part superior de l'entrada del nou Clarel annex al supermercat Dia que pertany al mateix grup i aprofitant les instal·lacions. Aquest, ja va presentar canvis anteriorment quan va tancar i va reobrir més tard canviat d'ubicació la seva entrada per fer-se més accessible donat el pas pel carrer Vapor i la connexió entre la Part Baixa i el centre mitjançant les escales mecàniques.

Clarel està especialitzada en la venda de productes per a la cura personal, bellesa i llar.Les noves tendes, compten amb 2 persones per tenda, tenen una superfície de venda d'entre 160 i 260 metres quadrats com a mitjana, mentre que hi ha alguns establiments de format XXL amb un espai de 300 a 350 metres quadrats i en el qual es troben prop de 5.000 referències, com podria ser aquest cas.