CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de setembre del 2015

El Gegant del Port, Neptú, cau a l'Arrencada de Gegants 2015 patint diverses esquerdes

El Gegant Neptí haurà de ser reparat. Foto: Blog Barri del Port

Aniversari accidentat el del gegant Neptú en caure durant Santa Tecla 2015 i esquerdar-se en diversos llocs.

Va ser aquest 21 de setembre quan els Gegants del Port, Neptú i Afrodita, que compleixen aquest mes de setembre els seus 25 anys, (coneix aquí la seva història), van participar un any més a l'Arrencada de Gegants de Santa Tecla 2015 lluint en aquesta ocasió la banda de l'aniversari que ja van dur al mes de juliol durant la cercavila de celebració de les festes del Barri del Port (veure).

El gegant ha patit diverses esquerdes. Foto: Blog Barri del Port

Durant el trajecte de tornada, el gegant Neptú va caure patint danys. No és el primer cop que pateix una caiguda. De fet ha estat recentment a l'inici d'estiu quan en la cercavila d'aniversari dels Gegants del Serrallo, que també fan 25 anys, Neptú va caure sense arribar a tocar el terra.

En aquesta ocasió, no ha patit la mateixa sort i en creuar-se dos nens el gegant va caure i s'hi van produir diverses fissures a l'espatlla, braços i la ma que ara hauran de reparar-se, al magatzem de l'entitat, al Barri del Port.

Fisures a la ma esquerra. Foto: Blog Barri del Port

A la sortida també va formar part la bruixa Petra, enguany sense la seva parella, el Mariner, que també va caure aquest estiu i es va trencar la pipa. Cal recordar que la colla ha fet una crida enguany per integrar nous i joves portadors dels gegants, ja que els actuals cada cop es fan més grans i amb menys forces es produeixen incidents com aquests.

Caiguda de Neptú al Serrallo: