CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de setembre del 2015

Apareix morta en una cuneta la veïna despareguda del carrer Apodaca

Una imatge de l'operatiu policial. Foto: Diari de Tarragona

Consternació al Barri del Port. Catalina López, veïna del carrer Apodaca, desapareguda el passat dimarts, va aparèixer morta en una cuneta de cap per avall la nit de dijous. Un dels equips de familiars i amics (en total 16 persones es van reunir en la nit d'ahir per seguir la cerca) la va trobar al voltant de les 22 hores informava el Diari de Tarragona aquest divendres. Havien buscat en els voltants de la parada d'autobús de la carretera del Pont d’Armentera, una de les pistes que tenien i que havien mig descartat perquè els Mossos ja van estar allí i no havien trobat rastre de l'anciana de 74 anys.

No obstant això, la llanterna va enfocar un vestit florejat, el que portava Catalina, i les sospites que el cadàver fos ella van ser confirmades als pocs minuts. Les tasques desesperades de cerca de l'anciana havien acabat de la forma més trista i amb la impotència que la pista que havien descartat els Mossos –segons la versió familiar– era vàlida i verídica.

La localització del cos va mobilitzar a Mossos, Guàrdia Urbana, Bombers i una ambulància. El descobriment del cos no només va portar tristesa a familiars i amics, també molta ràbia i empipament amb els cossos de seguretat, sobretot amb els Mossos, dels quals lamenten l'escàs interès que havien posat en la cerca de Catalina, publicava el rotatiu.

El principal argument de l'empipament, que va explotar després de localitzar-se el cadàver, radica en el tancament de l'operatiu poc abans de les 21 hores, expliquen fonts properes a la víctima. Els Mossos, segons la mateixa família, van descartar seguir la cerca a la nit argumentant que era ineficaç i emplaçant al matí de divendres a seguir pentinant la zona amb gossos rastrejadors. Ja no necessari, la família va trobar a Catalina una hora després.