CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de setembre del 2015

Perill al carrer Pau del Protectorat amb cables elèctrics que pengen a l'alçada dels vianants

Cables penjant a a tocar de la vorera al c.Pau
del Protectorat. Foto @joan_ru_ca
Pau del Protectorat és un dels carrers amb més reivindicacions i reclams històrics del Barri del Port. Un d'ells és el necessari canvi d'asfaltat, ja perjudicat i esquerdat amb el pas del temps, així com la remodelació i ampliació de les voreres en el que, com diu l'Associació de Veïns del Port, és una de les vies principals de pas i d'enllaç entre l'estació de trens, el Palau de Congressos i el centre.

D'altra banda el cablejat elèctric que penja sobre els carrers de l'entorn i que està pendent des de fa molts anys tant a Pau del Protectorat com Orosi, Barcelona i voltants. Recentment un usuari ha alertat Twitter que hi ha cables que s'han despenjat i queden a tocar de l'alçada dels vianants a la vorera, el que suposa un greu perill. Al mateix temps l'Ajuntament ha comunicat que pertanyen a la comunitat de veïns i corresponen a Endesa o Telefònica, a la vegada que n'ha donat avís a Enginyeria.

Cal tenir present que entrem al cap de setmana i aquest és un carrer epicentre de l'oci nocturn de la Part Baixa amb locals i joves que poden patir danys o causar majors desperfectes.