CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de novembre del 2015

'La Vaqueria' reobre portes properament al Barri del Port sota el nom de 'Premium'

'La Vaqueria' del carrer Rebolledo donarà pas aquesta setmana a 'Premium'
L'emblemàtica sala de festes 'La Vaqueria' del carrer Rebolledo,11 al Barri del Port reobrirà a finals d'aquesta setmana (preveu) les seves portes amb nous propietaris, aspecte i nom, 'Premium'.

Toni Vera i Aurora Paños són el matrimoni que ha adquirit i prendrà relleu de la sala després d'un any tancada i 19 d'activitat. Fa uns dies van finalitzar les negociacions després de diversos mesos i ara s'apresuren a contarellotge per poder obrir aquesta mateixa setmana sense concretar encara el dia. 

Amb experiència en l'oci nocturn, tots dos s'embarquen amb il·lusió en aquest nou projecte empresarial potenciant l'oferta nocturna de la zona de la Part Baixa junt a la Sala Zero al carrer Nou de Sant Magí i Les Golfes, Planetari i Fixa-t'hi a Pau del Protectorat, i ho farà durant tes nits a la setmana per captar diversos públics i mantenint l'oferta de concerts a la sala. 

La notícia ha causat sorpresa i des de l'Associació de Veïns del Port confien i esperen que en la mateixa línia que l'antecessora Vaqueria, el nou local tampoc causi molèsties entre el veïnat vetllant per un ambient de convivencia i respecte pel descans i la neteja de la via pública, a diferència de la resta de locals del barri que sí han generat conflictes i queixes.

Tot i que 'Premium' obrirà portes aquesta setmana no serà fins al proper mes que es preveu l'acte d'inauguració. Comptarà amb zona per poder fer copes, ballar i espai per a espectacles i concerts. La decoració serà renovada i resta pendent també definir els horaris.