CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de novembre del 2015

Així és 'Premium', la nova sala d'oci nocturn del Barri del Port al local de l'antiga Vaqueria que obre aquest dissabte

Entrada de la nova sala 'Premium'. Foto: Blog Barri del Port

Tot i que en primer moment hi havia l'ànim d'obrir la passada setmana, finalment 'Premium' obrirà ara sí aquest dissabte a partir de les 22.30h. Es tracta del nou local d'oci nocturn del Barri del Port que ocuparà el lloc i local que fa un any va deixar la mítica sala 'La Vaqueria' quan va tancar.

Toni Vera i Aurora Paños són el matrimoni que ha adquirit i prendrà relleu de la sala del carrer Rebolledo, després d'un any tancada i 19 d'activitat al llegat anterior. Després de dues setmanes a contrarellotge "hi ha moltes ganes i il·lusió" expliquen els propietaris a aquest blog avui mateix en que s'ha estrenat la cartelleria lluminosa exterior, i que aquest blog ha pogut oferir en exclusiva. "Nervis i moltes ganes, estarem tota la nit ultimant detalls si fa falta per demà donar-ho tot" bromejen i en diuen Vera i Paños.


Aquesta setmana 'Premium' es va estrenar a les xarxes socials i va començar a promocionar-se. També s'hi va fer una crida per contractar al nou equip de la sala entre cambrers, djs, agents de seguretat, etc.

Amb experiència en l'oci nocturn, tots dos s'embarquen amb il·lusió en aquest nou projecte empresarial potenciant l'oferta nocturna de la zona de la Part Baixa junt a la Sala Zero al carrer Nou de Sant Magí i Les Golfes, Planetari i Fixa-t'hi a Pau del Protectorat, i ho farà durant tes nits a la setmana per captar diversos públics i mantenint l'oferta de concerts a la sala. El veïnat confia en que hi hagi bona ambient de convivència i descans com a diferencia de la resta sí va conseguir 'La Vaqueria'.

'Premium' obre aquest dissabte al c.Rebolledo. Foto: Blog Barri del Port

Tot i que 'Premium' obrirà portes aquesta dissabte, no serà fins d'aquí unes setmanes que es preveu l'acte d'inauguració. Compta amb zona per poder fer copes, ballar i espai per a espectacles i concerts. La decoració ha estat renovada i el logo mostra la coneguda calavera mexicana.