CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de novembre del 2015

Noves llums de Nadal enguany al Barri del Port però tan sols a una meitat del carrer Reial i més simples al carrer Apodaca

Sis fileres de llums al carrer Reial, a la meitat més propera
 a la Paça dels Carros. Foto: Blog Barri del Port

Fa unes setmanes es col·locaven ja les primeres llums de Nadal al Barri del Port. Concretament les del carrer Reial que enguany s'han avançat a les del carrer Apodaca on han arribat més recentment, noves en tots dos casos, respecte les d'anys enrera.

Cal destacar d'una banda que totes dues no han tardat aquest any en ser instal·lades respecte a les de la resta de ciutat a diferència de l'any l'anterior on van arribar més tard. Per l'altra l'escassetat de llums al carrer Reial tal com ja han apuntat i s'han queixat veïns i usuaris a les xarxes socials, tenint en compte a més que és el punt de partida de la Cavalcada de Reis de Tarragona.

Noves i més austeres llums de Nadal al carrer Apodaca. Foto: Blog Barri del Port

I es que tan sols la meitat del carrer Reial en té. Hi ha exactament sis fileres de llum des de la meitat del llarg carrer en el tram més proper a la Plaça dels Carros, enguany són diferents a les d'anys anteriors tot i que en la mateixa línia. Les del carrer Apodaca en canvi, tot i que també diferents, enguany molt més simples i austeres. En aquest sentit, si ja l'any anterior la diferència en el disseny respecte al carrer Unió era destacada, enguany molt més.