CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de novembre del 2015

Vídeo: La Capsa Ambulant d'Artistes dóna a conèixer a Mar Borrajo en un espai històric al Barri del Port com el de la Impremta Gibert

Mar Borrajo durant l'acte. Foto: Blog Barri del Port


La Impremta Gibert del Barri del Port, una de les més antigues de la ciutat, situada en una nau al xamfrà entre carrer Cartagena i Misericòrdia, ha acollit aquest dissabte la Capsa Ambulant d'Artistes amb, entre altres, Mar Borrajo, una ocasió per conèixer la seva obra d'una banda, i descobrir un espai històric com el d'aquesta impremta al barri, per altra.

Algunes imatges antigues del Barri del Port a les parets
 de l'impremta Gibert. Foto: Blog Barri del Port

Una trentena de persones s'hi ha apropat a la cita, organitzada pel Teler de Llum, per descobrir que portava en aquesta ocasió aquesta capsa de fusta itinerant per la ciutat, una capsa de sorpreses i escenari farcit d'històries. 

Sota la presentació de l'escriptora i periodista Ana M.Caballero els assistents han descobert l'obra de la dissenyadora Mar Borrajo interessada en la poesia visual, el collage i el poder expressiu de la tipografia. Considera que dibuixar la lletra és entendre-la des de dins. Per ella, menys és més.

Capsa Ambulant d'Artistes aquest dissabte al barri. Foto: Blog Barri del Port

També hi ha format part el col·lectiu d'artistes convidat 'Polígon Cultural' i com a convidat d'honor l'empresari del sector gràfic Jordi Gavaldà, de la impremta Gibert al Barri, que als anys 80 es va traslladar des de la Part Alta.