CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de novembre del 2015

La Sala Zero, del Barri del Port, nominada per segona vegada als Premis ARC com a 'Millor programació de Sala de Concerts 2015'

Imatge d'un concert a la Sala Zero. Foto: Sala Zero
La 'Sala Zero', ubicada al carrer Nou de Sant Magí del Barri del Port, ha tornat a estar enguany nominada als Premis ARC. L'any passat va estar-ho en la categoria de 'Millor programació d'espai musical', i enguany amb denominació semblant però superior aspira al premi per 'Millor Programació de Sala de Concerts 2015'. 

Des de la sala afirmen que "és un honor compartir nominació amb Razzmatazz, Salamandra i Jamboree Jazz... i sobretot poder-ho fer gràcies al suport de tots els nostres clients, que van arribar a ser 10.949 en les 89 nits de concert de la passada temporada".

Els premis estan organitzats per l'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya que han seleccionat per a l'edició d'aquest any a 64 nominats que competiran en un total de 17 categories que tenen en compte les millors gires, els millors programadors o mitjans de comunicació que recolzen la música catalana. Els premis es donaran a conèixer el proper 14 de desembre en una gala a la Sala Barts presentada per l'humorista Peyu.