CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de novembre del 2015

Una fregidora provoca un incendi i fumarada al restaurant colombià del carrer Apodaca al Barri del Port (fotos i vídeo)

L'incendi ha provocat una gran fumarada. Foto: Adrià Recasens / Blog Barri del Port

Tres dotacions de bombers, una del SEM (Servei d'Emergències Mèdiques) i altres dos de Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra s'han desplaçat entorn de les 16.30h d'aquesta tarda al carrer Apodaca del Barri del Port on s'ha produït un incendi sense ferits a la cuina d'un restaurant colombià.

L'incendi s'ha produït al restaurant colombià del 
c.Apodaca. Foto: Adrià Recasens / Blog Barri del Port

Segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port, una fregidora ha estat la causa de l'incendi i la falta de ventilació o mal funcionament de l'extractor de fum ha provocat l'acumulació d'una gran fumarada que ha ennegrit el local i que fins mitja hora més tard encara continuava sortint pels accessos de l'establiment. Tal ha estat la fumarada, que un cop apagat el foc, els bombers han hagut d'utilitzar una màquina extractora de fum per ajudar a dissipar-lo.

Els agents parlant amb els treballadors del local. 
Foto: Adrià Recasens / Blog Barri del Port
El trànsit i pas de bus ha quedat tallat com també el de
 vianants. Foto: Adrià Recasens / Blog Barri del Port

A l'exterior els agents han acordonat la zona amb distància de seguretat davant l'expectació de veïns, ciutadans i els mateixos treballadors del restaurant que han estat evacuats. L'incident ha provocat el tall de trànsit i el pas dels vianants entre la Plaça Prim i el carrer Sant Miquel, i tècnics de l'EMT han vetllat per desviar els busos que circulen per aquest tram.

*Podeu veure un avanç en vídeo (aquí) i a continuació el vídeo complet: