CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de novembre del 2016

Programació de Nadal 2016-17 al Barri del Port


L'Associació de Veïns del Port ha programat un seguit d'actes gratuïts per aquest Nadal 2016-17 al barri que podeu consultar a continuació, també al llibret de la programació de Nadal de l'Ajuntament, a l'Agenda del Port, i al tríptic que s'ha editat i podeu agafar a la seu social.

Fins al 16 de desembre, l'associació seguirà recollint aliments, joguines i roba per entregar posteriorment als desfavorits del barri. La Gent Gran de l'associació comptarà amb el tradicional berenar de Nadal i mitjançant Joves del Port, la vocalia de Joventut, enguany es repeteix el Festival Nadalenc amb Pare Noël, Cagatió, Cucafereta i Patges Reials, a més de Tallers de manualitats nadalenques i Cine familiar com a novetats. No faltarà el tradicional Bany de Sant Silvestre 2016 per acomiada l'any i que un cop més anirà precedit per Masterclass de Zuma i Jocs a platja, Finalment la Cavalcada de Reis que té com a punt de partida el carrer Reial, des de la Plaça dels Infants.

Berenar de Nadal 

Divendres 16 de desembre de 2016 a les 18h Berenar de Nadal de la Gent Gran amb la visita del Pare Noël, a la Seu Social de l'A.V.V del Port al carrer Reial,9 Baixos.

Festival Nadalenc

-Dies 17 i 18 de desembre de 2016 a partir de les 17h al Magatzem Social del carrer Sant Miquel,19 amb taller de manualitats infantil (pares i fills) sobre decoració nadalenca, cine infantil/familiar, cagatió i presència de la Cucafera Petita i el Pare Noël.
-Dies 3 i 4 de gener de 2017 a partir de les 17.30h al Magatzem Social del carrer Sant Miquel,19 amb taller de manualitats infantil (pares i fills) sobre decoració nadalenca, cine infantil/familiar i la presència de la Cucafera Petita i Patges Reials.

Organitza: A.V.V del Port / Col.labora: Joves del Port, Cucafera de Tarragona, Blog Barri del Port
Més detalls a: www.tgnbarridelport.blogspot.com

32è Bany de Sant Silvestre

El 31 de desembre de 2016 l'A.V.V del Port organitza la 32a edició del tradicional Bany de Sant Silvestre de Tarragona a la Platja petita, de la Comandància. La jornada començarà a les 10.30h escalfant motors amb Masterclass de Zumba per part del centre Fitness Beach, del carrer General Contreras del barri, i a les 11.30h Jocs de Platja per a tots els públics. Serà a les 13h per als més valents la tradicional última remullada de l'any amb posterior samarreta i avituallament per als participants. Els que vagin disfressats, a més de samarreta assegurada, optaran a premi.

-10.30h. Masterclass de Zumba
-11.30h. Jocs de platja per a tots els públics
-13h. Tradicional i última remullada de l'any
-13.15h. Avituallament per a tots els participants i entrega de premis dels Jocs de Platja i a Millor Disfressa

Organitza: A.V.V del Port / Col·labora:  Port de Tarragona, Joves del Port, Ajuntament de Tarragona, Fitness Beach i Blog Barri del Port

Cavalcada de Reis

El 5 de gener, arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar al Barri del Port, pujada als carruatges i inici de la cavalcada reial a les 19h des del carrer Reial, a l'alçada de la Plaça dels Infants.

*Tots els actes són gratuïts i oberts a tot el veïnat i ciutadania