CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de novembre de 2016

Detingudes cinc persones per ocupar pisos al carrer Apodaca del Barri del Port

Carrer Apodaca
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir aquest dijous 3 de novembre a cinc persones per l'ocupació de diversos pisos d'un inmoble del carrer Apodaca, al Barri del Port.

A les 19.10h del passat dijous, la Guàrdia Urbana va rebre una trucada alertant que hi havia diverses persones ocupant pisos tancats al carrer Apodaca. Al lloc dels fets es van desplaçar 3 dotacions i, en entrevistar-se amb els denunciants, es van desplaçar a la segona planta de l'immoble. Els agents van observar que una de les portes d'entrada estava forçada pel pany i oberta, trobant-se tres persones en el seu interior amb un tornavís. Als agents van preguntar als detinguts què feien a l'interior de l'habitatge i van manifestar que havien ocupat l'immoble perquè es trobava buit.


Els agents van practicar una inspecció ocular a la resta de pisos, observant que els panys de les portes d'entrada als immobles es trobaven forçats i en el seu interior no es trobaven cap persona. Finalment, a un dels pisos van observar la presència de dues persones i, al menjador del domicili, diverses pertinences, un tornavís i diferents panys. En revisar l'immoble van trobar dos DNI i diversos documents que no pertanyien a cap de les persones que posteriorment serien detingudes. També es van trobar dos telèfons mòbils. 

Per tot plegat, la Guàrdia Urbana va detenir a les cinc persones identificades per un presumpte delicte d'usurpació d'immoble i danys. Així mateix, un dels detinguts li consta una ordre de crida i cerca del Jutjat d'instrucció número 2 per robatori amb força.