CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de novembre del 2016

Gotham Club, un bar ambientat en el món Batman, compleix el seu 1r Aniversari al Barri del Port


Els billars i l'ambientació, punts forts del bar. Foto: Gotham
El carrer Barcelona del Barri del Port amaga un espai bastant peculiar i que li està donant reconeixement i interès, el Gotham Club, un bar ambientat en el món del personatge Batman que acaba de complir ja el seu 1er aniversari.

La que podria ser la batcova es troba al número 4 d'aquest carrer del barri, on el nom ja convida a adentrar-se en un món fantàstic on es poden trobar imatges i elements inspirats en la trilogia de Christopher Nolan del 'Caballero Oscuro' d'on va sorgir la idea i il·lusió de muntar aquest establiment on de mica en mica el seu interior s'ha anat recreant com a tal. Parets de maons, bancs, leds, butaques, escales i làmpares hi donen sensació del típic punt de reunió i esbarjo dels personatges del còmic.

Batman, protagonista d'aquest bar al barri. Foto: Gotham
Recentment, coincidint en les dates de la castanyada i halloween, el bar ha celebrat el seu primer any de trajectòria amb una festa on a més de les teranyines i ratpenats també hi han hagut cambreres al pur estil catwoman. 

Una altra de les peculiaritats d'aquest bar on els clients poden jugar als billars, futbolins i els dards, són els còctels amb noms de vilans com Joker, Pingüino o Enigma. Sense dubte, un espai que no deixa indiferent i que es troba al Barri del Port.