CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de novembre del 2016

Altercat entre Guàrdia Urbana i els joves incívics dels Jardins Vapor amb una detenció

L'espai queda ocupat cada dia per grups de joves
 que causen molèsties. Foto: cedida
Després que el veïnat dels Jardins Vapor, al Barri del Port, anunciesin la seva intenció de recollir signatures (veure) per tal que l'espai sigui tancat, més il·luminat o freqüentment vigilat degut a l'ús inapropiat de joves de forma diaria i causant molèsties, la Guàrdia Urbana ha patit un altercat el passat dimecres amb aquest grup. 

Entorn a les 20h es va procedir a detenir un jove de 19 anys com a presumpte autor d’atemptat contra agents de l'autoritat, resistència, desobediència i  maltractament d'obra sense lesió.

Els fets van succeir quan una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava el servei de vigilància al voltant de les escales el Carrer Vapor van trobar a un grup de joves alternant l’ordre. Els agents van identificar a un dels joves, que estava ebri i en estat d’excitació, fins al punt que va faltar el respecte als agents.

Un cop identificats i comprovat informàticament que aquest grup de gent no tenia res pendent, se’ls va convidar que abandonessin el lloc, per evitar més molèsties als veïns. Els joves van començar a marxar però proferint insults i crits cap als veïns que havien trucat a la policia. Al detingut se’l va convidar, de nou, perquè desistís en la seva aptitud i deixés d’escridassar a la via pública. Lluny d’obeir als agents, va començar a donar cops al braç del caporal i aixecant l’altra mà en intenció clara d’agredir-lo. En aquest moment els agents van procedir a la seva detenció, tot i que un dels acompanyants es va apropar amb intencions d’agredir també als agents.