CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de novembre del 2016

Els alumnes d'ESO del Col·legi El Carme visiten l'A.V.V del Port

Els alumnes aquest matí a l'A.V.V del Port
Aquest matí els dos grups de 4t d'ESO del Col·legi El Carme, del Barri del Port de Tarragona, han visitat l'Associació de Veïns del Port en el marc d'un projecte i estudi que estan realitzant sobre el barri.

La trobada els hi ha servit per conèixer en persona la Seu social i més detalls sobre la tasca que desenvolupa l'entitat envers el veïnat, per boca de la presidenta Rosa Puig i el vocal de Joventut, Adrià Recasens. 

Entre altres punts, s'ha donat especial atenció en la nova vocalia adreçada als joves i les activitats i propostes que poden desenvolupar, donat que l'A.V.V del Port té l'objectiu de renovar i rejovenir el barri acollint aquest públic. En aquest sentit els alumnes s'han emportat un tríptic informatiu i han mostrat interès al respecte. 

Tots aquells joves del barri, o de fora, interessats en fer arribar propostes, idees, formar part o participar, poden enviar un correu a jovesdelport@hotmail.com. Entre les possibilitats hi ha els tallers, les manualitats, cuina, esports, teatre, batucada, grallers i timbalers, així com formar part de la colla gegantera o la Cucafera, entre altres, a més de les que es puguin plantejar.