CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de novembre del 2016

Accident i vidres trencats a les escales mecàniques del carrer Vapor

Vidres trencats a les escales del c.Vapor. Foto: @merisan72
Una dona d’uns 40 anys va resultar ferida aquest dissabte al migdia a les escales mecàniques que connecten el carrer del Vapor amb Doctor Zamenhoff, al Barri del Port, mentre pujava, en caure-li a sobre una enorme caixa plena de ferralla, segons informa el Diari Més.

El rotatiu apunta que un home que recull habitualment restes electròniques i ferros dels contenidors del barri, pujava les escales amb una gran quantitat recollida, i a l'últim tram va perdre el control del carretó que va caure agafant força i velocitat fins impactar contra la dona que va caure d'esquena patint contusions. Ràpidament tres ciutadans propers la van atendre i van trucar a policia i serveis mèdics, indica el Diari Més.

Per la seva part, l'home, estranger conegut al barri, va intentar recollir, molt nerviós segons els testimonis, tot el material entre crits. Segons el rotatiu, va propinar diversos cops als vidres laterals de les escales, fent que l’últim, acabés trencat completament, com alguns usuaris van penjar amb fotos a xarxes socials.

El segon i el tercer tram de l’escala en sentit pujada va quedar totalment impracticable. Una ordenança municipal de l’Ajuntament prohibeix l’ús de qualsevol mena de carretó o cotxet a les escales mecàniques de la ciutat.