CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de novembre del 2016

Premium Club celebra el seu 1r Aniversari aquest dissabte amb Chiqui Martí

El local d’oci nocturn de la Part Baixa de Tarragona, Premium Club, celebra aquest dissabte 3 de desembre a partir de les 23h i fins a les 06h el seu primer aniversari.

S’ha organitzat per la ocasió la segona edició de la Festa “Le Vintage Remember”, de temàtica dels 90’s, amb quatre DJ que evocaran tots els hits de fa dues décades. En la primera edició, realitzada al mes d’abril, es van esgotar les entrades, amb l’actuació de l’incombustible Leticia Sabater, icona dels 90s per excel·lència.

El col·lectiu Le Vintage, nostàlgics tarragonins de la festa nocturna de l’época daurada de la ciutat, han programat per aquest cop l’actuació de l’artista de strip-art Chiqui Martí, famosíssima als 90 per la seva presència al mític programa de televisió Crónicas Marcianas. L’artista catalana farà photocall i actuació de pole-dance strip-art.

El set musical anirà a càrrec de JanoDJ (Premium Group), Alf LaFrench (SONFLA Records), Miguel Angel Paños Gárgoles (Premium Group) i TV Freaksounds (Premium Group).

Les entrades, limitades a l’aforament, a 10€ amb consumició, es poden aconseguir per mitja d’entradium i a l’enllaç a www.premiumtgn.com, també s’en disposaran físicament al Restaurant Tecles (Plaça Corsini), Pachito Lounge (C/Emperador August) i a l’Estanc Ponent (Plaça Ponent), La Llar del Pernil (Rebolledo 9) i a Premium Club (Rebolledo 11). Es poden fer reserves per a grups i VIP trucant al 687445149.