CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de novembre del 2016

Condemnat a presó el jove que va apunyalar un menor d'edat el passat dijous a la Plaça dels Carros

Els fets van tenir lloc a la Plaça dels Carros
El jutge de guàrdia de Tarragona ha ordenat ingrés a presó al noi de 19 anys que va apunyalar amb arma blanca a un menor de 16 anys la passada nit de dijous a la Plaça dels Carros (veure).

Al jove, d'origen marroquí i veí de Tarragona, se l'imputa un delicte d'homicidi en grau de temptativa i se l'imposa presó provisional i sense fiança.


Els fets van tenir lloc a la plaça dels Carros, al Barri del Port, la passada nit de dijous quan els dos joves es van barallar violentament a navallades per una discussió de motius econòmics i amb la que tots dos van resultar ferits, i posteriorment traslladats a l'hospital.

El condemnat a presó va apunyalar al menor al pit, en una zona molt propera al cor i aquest va propinar fins a set puntades de navalla a la mandíbula, les mans, les cuixes i l'orella. 

El jove de 16 anys va declarar davant la Fiscalia de menors que ell va ser agredit primer amb una navalla. Tot i que el detingut va reconèixer aquests fets, va afirmar que el menor va ser qui va iniciar la baralla i ell només es va defensar. En base a les lesions de la víctima i les incongruències de la seva declaració, el magistrat expressa que no veu creïble la seva versió, per la qual cosa ha ordenat el seu ingrés a presó.