CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de desembre del 2016

Manualitats, Cine, Pare Noël, Cagatió i Cucafereta, aquest cap de setmana al Festival de Nadal 2016

Imatge del Festival de Nadal 2015-16. Foto: Blog Barri del Port
L'Associació de Veïns del Port organitza aquest cap de setmana, dies 17 i 18 de desembre, el Festival de Nadal 2016-17 que es repetirà novament els dies 3 i 4 de gener.

La programació Nadalenca s'iniciarà Divendres 16 de desembre amb el tradicional Berenar de Nadal de la Gent Gran a les 18h al local social del carrer Reial,9 Baixos i que comptarà amb la primera visita del Pare Noël, disponible per a tot aquell que vulgui anar a portar-li la seva carta o fer-se una foto. 

Dissabte 17 de desembre

-17h: Cine Infantil/Familiar amb crispetes: 'Arthur Christmas'. Lloc: Local Social de l'AAVV del Port, c.Reial,9 Baixos.
-18.30h: Taller de manualitats nadalenques pares i fills. El Pare Noël estarà present a l'entrada de l'associació. Lloc: Local Social de l'AAVV del Port, c.Reial,9 Baixos)
-19.30h: Pare Noël i Cagatió amb la Cucafereta (llaminadures per part de l'entitat / regals a càrrec de pares). Lloc: Magatzem Festiu de l'AAVV del Port, carrer Sant Miquel,19.

Diumenge 18 de desembre

-11.30h: La Cucafereta estarà al Passeig del Serrallo col·laborant amb els actes dels Xiquets del Serrallo en favor de La Marató de TV3 (més detalls)
-17h: Taller de manualitats nadalenques pares i fills. El Pare Noël estarà present a l'entrada de l'associació. Lloc: Local Social de l'AAVV del Port, c.Reial,9 Baixos.
-18.30h: Pare Noël i Cagatió amb la Cucafereta (llaminadures per part de l'entitat / regals a càrrec de pares). Lloc: Magatzem Festiu de l'AAVV del Port, carrer Sant Miquel,19.

Tot i que en primer moment estava previst que el Festival de Nadal tinguès lloc en la seva totalitat al Magatzem del carrer Sant Miquel, com l'any passat, l'AAVV del Port ha decidit fer-ho finalment a la seu social del carrer Reial pensant en el confort dels assistents ja que disposa de calefacció i labavos. El cagatió amb la Cucafereta per qüestions de logística sí es farà al magatzem. Els actes són gratuïts i oberts a tota la ciutadania.  

En el marc de les dates nadalenques aquesta setmana l'associació finalitza la recollida d'aliments que ja reuneix dues tones de menjar i 500 litres de llet que seran repartits a partir de la propera setmana. El Festival de Nadal tindrà lloc novament els dies 3 i 4 de gener amb la visita del Patge Reial, i el dia 5 de gener, després de la cavalcada, els Reis Mags repartiran les joguines recollides entre els nens i nenes més desfavorits.