CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de desembre del 2016

Fugen de la Guàrdia Urbana pels terrats de la Part Baixa després d'agredir un home gran

Carrer Lleó
Quatre joves que presumptament haurien agredit a un home d'edat avançada en el seu pis del carrer Lleó al Barri del Port es van donar a la fugida per les teulades de les cases davant l'arribada de les patrulles de la Guàrdia Urbana. Un dels fugitius, en veure's acorralat, s'hauria tirat des d'un tercer pis per un celobert, sent finalment detingut, informa avui el Diari de Tarragona.

Segons el rotatiu, els crits de la víctima i els sorolls van despertar, a tres quarts d'una de la matinada d'ahir, a alguns veïns del carrer Lleó que, preocupats pel que podria estar ocorrent, van alertar a la Guàrdia Urbana. Tres patrulles es van desplaçar a la zona. En detectar la presència policial, els individus van emprendre la fugida a peu en direcció al carrer Sant Magí on van pujar als terrats de les cases. Un dels joves, en veure's acorralat pels agents, es va tirar des d'un tercer pis pel celobert i va caure en la part posterior d'un bar, fet pel qual els agents es van posar en contacte amb l'amo de l'establiment perquè ho obrís i poder-lo detenir. Aquest, Mohamed J., va ser evacuat en ambulància –i custodiat policialment– a l'Hospital Joan XXIII. Per la seva banda, la víctima va ser evacuada al mateix centre hospitalari amb importants ferides en la cara, que estava desfigurada.

La investigació va poder determinar que els fets no tenien res a veure amb un robatori sinó que havien estat per motius sexuals. La víctima coneixia als seus agressors, als quals hauria donat diners i begudes. Pel que sembla, el detonant de l'agressió d'ahir hauria estat algun tocament, indica el Diari a qui es va confirmar que la instrucció l'ha dut a terme la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) del Camp de Tarragona dels Mossos d'Esquadra.