CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de desembre del 2016

Vídeo: Presentació de la Gala Màgica Solidària a l'A.V.V del Port

Foto de la presentació del cartell. Foto: Blog Barri del Port

L'Associació de Veïns del Port ha acollit aquest dijous a la tarda la roda de premsa de presentació de la Gala Màgica Solidària 2016 que ha organitzat la Federació de Veïns Segle XXI i el Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona per al proper divendres 9 de desembre, a les 19h de la tarda, al Teatre Metropol. 

La gala comptarà amb la presència de la maga Amélie, que oferirà el seu nombre de màgia visual pel qual va ser mereixedora del Premi Nacional de Màgia; les enigmàtiques il·lusions amb tocs d'humor d'Eduard Juanola; els escapismes impossibles del sevillà Nano Márquez i la màgia original i espectacular, fusionada amb la comèdia, del tarragoní Mag Gerard que ha delectat amb un parell de números de màgia durant la presentació a mode de tastet. 

Entrades a canvi d'aliments

Els espectadors, en comptes de pagar una entrada, hauran de portar un aliment que, després, un assistent social s'encarregarà de repartir entre les famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques. El disseny del cartell de la gala màgica ha anat a càrrec de l'artista local Anduluplandu, que també ha col·laborat en aquest projecte perquè la màgia pugui arribar a qui més ho necessita.

La Federació de Veïns Segle XXI està integrada per les associacions de veïns Residencial Palau, Icomar, Carme, Centri, Riuclar, Port, Aqüeducte, Goya, Casc Antic i voltants, Circ Romà, Ciutat de Tarragona, Serrallo, Maria Cristina, Poblet, Sant Pere i Sant Pau, Tarraco, Tarragona 2 i Muralles Ponent.

L'Associació de Veïns del Port, que va iniciar la campanya de recollida d'aliments el 31 d'octubre (veure), també ofereix entrades per a l'espectacle fins exhaurir localitats. D'altra banda també recull joguines noves o en bon estat ja que el dia 5 de gener després de la cavalcada comptarà amb els Reis Mags que les entregaran als nens necessitats i paral·lelament també a aquells nens que els pares ho hagin acordat/pactat prèviament.