CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de desembre del 2016

L'Ajuntament dóna per acabada la remodelació de la Pl.Infants amb la nova zona de Jocs Infantils

Nova zona de jocs. Foto: Mauri (Ajuntament de Tarragona)

L'Ajuntament de Tarragona ha donat avui per finaliztades les obres de remodelació de la plaça dels Infants. De la nova fisonomia de la es destaca que ara compta amb un important espai de jocs per a la canalla on abans hi havia l’antiga pista de bàsquet.

La zona de jocs fa uns dies. Foto: Blog Barri del Port
Nous bancs a la zona de jocs. Foto: Blog Barri del Port
Aquesta zona s'ha delimitat i s'ha pavimentat amb cautxú per seguretat, amortiguant en cas de caigudes. Els bancs s'han reubicat tocant a la barana de formigó, s'han col·locat noves paperers i una nova font per a ús habitual. També s’ha arranjat la jardinera i s’han podat les palmeres.


Els treballs de millora de la plaça  dels Infants s’han realitzat en dos mesos i han tingut un cost econòmic de 58.800 euros que han anat a càrrec a parts iguals per  l’Ajuntament i de la Diputació de Tarragona, mitjançant el Pla d’Acció Municipal. 

En conjunt s’ha adecentat aquesta plaça del Barri del Port  que ara té "un aspecte agradable on s’hi pot passejar, descansar i els infants comptem amb elements de jocs" indica el consistori. 

La zona de jocs fa uns dies. Foto: Blog Barri del Port

Així encara, el veïnat i l'A.V.V del Port pensaven que la nova zona de jocs era una de les actuacions i que posteriorment s'arreglaria la resta de plaça, malmesa pel pas del temps i es canviaria de lloc els bancs de fusta que sota les palmeres es veuen constantment afectats. Donat que el pressupost anunciat inicialment era de 60.000 euros, s'espera que s'hagin reservat els 2.000€ restants per aquest sentit.

Per ara no es preveu o ni hi ha constància de cap acte institucional in situ entre el consistori i l'A.V.V del Port, qui tmapoc va rebre avís de l'inici d'obres i detalls, com tampoc de la finalització.