CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

31 de desembre del 2016

El Bany de Sant Silvestre de Tarragona reuneix més d'un miler de persones a platja per acomiadar el 2016 (vídeo)

Un instant del bany. Foto: Blo Barri del Port

Un any més la platja petita de la Comandància de Tarragona s'ha omplert de gom a gom per acomiadar l'any amb el tradicional Bany de Sant Silvestre organitzat per l'Associació de Veïns del Port.

Passades les 10.30h la jornada ha donat inici amb la masterclass de Zumba del Gimnàs Fitness Beach durant una hora i acte seguit els Jocs a Platja per a totes les edats amb èxit de participació. "Són dues propostes que vam estrenar l'any passat per arrodonir el matí i escalfar motors abans del bany i que enguany hem volgut repetir i consolidar. Estem satisfets amb el resultat ja que novament hem obtingut bona resposta de participació" valora Adrià Recasens, secretari i cap de comunicació de l'entitat.
Un instant dels jocs. Foto: Blo Barri del Port
Ha estat cap al mig dia quan el nombre d'assistents ha anat creixent considerablement. L'organització calcula que més d'un miler de persones s'hi ha donat cita entre els que contemplen l'esdeveniment des del passeig, la gent a platja, i uns 800 banyistes en aquesta 32a edició on s'han encarregat d'encendre el petard d'inici al bany l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros per part de l'Ajuntament de Tarragona, Joan Bessora per part del Port de Tarragona i la nova presidenta de l'A.V.V del Port, Rosa Puig.

Enguany, a més de les tradicionals neules, el cava i el caldo calent, s'hi  han repartit samarretes d'altres edicions un cop esgotades les d'enguany i diplomes per a la millor disfressa, un grup de superherois, i al grup guanyador dels jocs, mentre que la resta de participants han rebut obsequis de marxandatge. 

L'únic contratemps ha estat una averia a última hora en l'equip de so que no ha permès poder seguir gaudint de la música d'acompanyament. Per la resta, tot i que el matí ha començat ennuvolat, la jornada ha acabat amb bon temps per acompanyar la tradicional forma amb que els tarragonins acomiaden l'any des de a 32 anys.