CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de desembre del 2016

L'A.V.V del Port i la Federació s.XXI tanquen la campanya de recollida d'aliments amb 2 tones de menjar i 500 litres de llet

Diversos membres de les dues entitats en foto de grup amb part dels
aliments recollits a la campanya. Foto: Blog Barri del Port

Amb 2 tones d'aliments i fins a gairebé 500 litres de llet, aquest diumenge 18 de desembre ha acabat amb gran èxit la recollida d'aliments de la Federació de Veïns s.XXI i l'Associació de Veïns del Port, que en forma part.

La solidaritat en aquestes dates ha fet tancar la campanya amb un gran balanç que beneficiarà als més desfavorits de la ciutat. Des del passat 31 d'octubre, l'A.V.V del Port va iniciar la  recollida d'aliments al Barri del Port amb gran resposta al llarg de les setmanes. A més, a la iniciativa va sumar-se més tard la Federació de Veïns organitzant la Gala Màgica Solidària del passat 9 de desembre al Teatre Metropol, on els assistents tenien entrada gratuïta a canvi d'un aliment. L'esdeveniment va permetre sumar els aliments aportats per les 265 persones que hi van participar, i fins a 444 litres de llet per part de la Federació.

En total la campanya ha tancat amb dues tones d'aliments diversos i gairebé 500 litres de llet. Entre els principals s'hi han classificat llegums, pasta arròs, sopa, caldo, oli, farina, sucre, sal, sucs,  galetes, i condiments, entre altres, tot i que també productes d'higiene personal alguna roba i calçat. 

La recollida ha estat tot un èxit. Fotos: Blog Barri del Port

A partir d'aquest dilluns l'A.V.V del Port personalment iniciarà el repartiment de tot allò recollit amb l'ajuda i col·laboració dels Serveis Socials, entre famílies necessitades i persones desfavorides de la ciutat. D'altra banda, paral·lelament també s'han recollit joguines, campanya que encara s'extendrà fins a Reis, ja que seran els Mags d'Orient els que després de la Cavalcada del dia 5 de gener els entregaran als nens i nenes de famílies en mateixa situació.

Les dues entitats veïnals valoren positivament el resultat de la campanya. Tant la presidenta del veïnat del Port, Rosa Puig, com el president de la Federació s.XXl, Jacinto Moreno, es mostren satisfets anb la tasca realitzada amb previsió de repetir l'any vinent, A més, per la seva part, l'A.V.V del Port en aquesta línia vol estrenar una vocalia de Benestar Social per seguir ajudant durant tot l'any a les families amb menys recursos i més dificultats,