CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de desembre del 2016

El 32è Bany de Sant Silvestre 2016 repetirà la Zumba i Jocs a platja previs


Un any més, l'Associació de Veïns del Port torna a organitzar el popular Bany de Sant Silvestre 2016 que enguany arriba a la 32a Edició i repetirà com l'any passat la fòrmula de complementar-se amb Masterclass de Zumba i Jocs a Platja de forma prèvia.

D'aquesta manera i gràcies a la col·laboració per segon any del centre Fitness Beach del carrer General Contreras del Barri del Port, l'últim matí de l'any a la Platja de la Comandància, la platja petita, donarà tret de sortida a les 10.30h amb Masterclass de Zumba i seguirà a les 11.30h amb Jocs a Platja per a grans i petits, per part del Grup de Joves del Port, de la vocalia de Joventut de l'A.V.V del Port. 

El cap de comunicació i vocal de Joventut de l'associació, Adrià Recasens, tornarà a fer de speaker. "L'any passat vam apostar per arrodonir el matí amb altres popostes com el zumba i jocs que van funcionar molt bé, entretenint als assistents fins al moment del bany, una fòrmula que volem repetir i consolidar" explica.

Serà a les 13h quan es dispararà el petard per donar lloc a la tradicional Remullada de Cap d'Any i a continuació els volunaris de l'associació veïnal entregaran les samarretes, caldo calent, cava i neules per als banyistes. 

El Blog del Barri del Port i Barri del Port TV en faran cobertura. També col·laboren un any més l'Ajuntament de Tarragona i el Port de Tarragona, i novament s'anima a fer el bany disfressat ja que també es premiarà a la millor disfressa.