CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de desembre del 2016

Més de 200 persones col·laboren amb la Gala Màgica Solidària 2016 aportant aliments (Vídeo)

Un instant de la gala de màgia solidària. Foto: Blog Barri del Port

El passat divendres un total de 253 persones van assistir a la Gala Màgica Solidària del Teatre Metropol col·laborant amb la recollida d'aliments en favor dels més desfavorits de la ciutat, aquests nadals. sota l'organització de l'Associació de Veïns del Port de Tarragona i la Federació de Veïns s.XXI, a la que està adherida. 

Més de 200 persones al Tetare Metropol. Foto: Blog Barri del Port

Es tracta d'una iniciativa amb la qual els assistens, entre ells també alguns rostres polítics, tenien entrada gratuïta a l'espectacle de màgia a canvi de portar aliments i que va sorgir per part de la Federació de Veïns s.XXI per complementar la campanya nadalenca de recollida d'aliments que l'Associació de Veïns del Port va iniciar el passat 31 d'octubre (veure) i amb la que ha obtingut grans resultats. D'aquesta manera, el volum recollit ha estat major, cosa que celebren els organitzadors. I es que als assistents cal sumar moltes altres persones que han anat col·laborant i aportant aliments fins ara, encara no que anesin a la gala.

La Federació de Veïns Segle XXI, que a més va aportar 444 litres de llet, està integrada per les associacions de veïns Residencial Palau, Icomar, Carme, Centre, Riuclar, Aqüeducte, Goya, Casc Antic i voltants, Circ Romà, Ciutat de Tarragona, Serrallo, Maria Cristina, Poblet, Sant Pere i Sant Pau, Tarraco, Tarragona 2 i Muralles Ponent i l'A.V.V del Barri del Port, que ha estat la que ha destacat en la campanya.

Part de la recollida d'aliments. Foto: Blog Barri del Port

D'aquesta manera, el proper diumenge 18 en que acabarà el termini de recollida es farà una fotografia per mostrar tots els aliments i joguines recaptades i que es començaran a oferir a les famílies més necessitades a partir de la setmana següent a la seu del c.Reial, 9 Baixos. En el cas de les joguines el plaç encara s'allargarà fins al dia de la cavalcada de Reis en que els Mags d'Orient estaran a l'A.V.V del Port per entregar-los als nens desfavorits del barri i la ciutat.