CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 d’abril del 2018

Dos anys després, i just el dia abans de la reunió veïnal, retiren les tanques de l'edifici desallotjat per despreniments al c.Reial,15

Les tanques han barrat el pas durant dos anys en aquest punt

Aquest dimecres al migdia uns operaris retiraven les tanques que des de fa dos anys barraven el pas per la vorera del carrer Reial,15.

Al novembre del 2016 uns despreniments del sostre de l'edifici feien desallotjar a tres famílies després que l'arquitecte municipal s'hi personés i certifiqués que l'immoble no era apte per viure-hi. Des d'aleshores unes tanques impedien el pas per la vorera, per seguretat, obligant a baixar a la calçada com a pas alternatiu sobre algunes places d'estacionament, delimitat amb bol·lards de pedra.

Expliquen les males llengües i es comenta entre el veïnat que la mesura hauria servit a un important propietari per poder fer fora així als ocupes del seu habitatge. En aquests dos anys no s'han pres mesures respecte l'edifici, ni s'ha enderrocat ni s'ha col·locat cap xarxa preventiva i protectora per possibles nous despreniments i les tanques han suposat un llarg inconvenient en la mobilitat del veïnat ocasionant alguna que altra caiguda.

Tot i la queixa per part de l'A.V.V del Port no ha estat fins just i casualment un dia abans de la reunió veïnal convocada per aquest dijous amb el títol "per un barri digne" que no s'ha procedit a la seva retirada.