CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 d’abril del 2018

Un tram tallat al carrer Lleó per esfondrament d'edificis

Imatge del carrer, el primer dia en que es va tallar, encara
amb alguns vehicles estacionats. Foto: Diari de Tarragona

Des de fa gaiebé un mes, el tram del carrer Lleó entre Misericòrdia i Rebolledo està tallat al trànsit i restringit a l'aparcament amb tanques i cinta de la Guàrdia Urbana, de mode preventiu, degut a l'estat en ruïna dels edificis del número 12 i 14.

Tal com publica aquest cap de setmana el Diari de Tarragona, i amb el testimoni d'un veí del edifici annex núm.10, el passat 31 de març es va esfondrar l'interior del bloc 14 que pertany a una empresa barcelonina en quiebra qui hauria d'enderrocar-lo per tal que el bloc 12 de l'Autoritat Portuària i actualment apuntalat també és pugui enderrocar. 

Per part de l'Ajuntament, indica el rotatiu, s'ha signat un decret que permetrà enderrocar les plantes superiors del núm,12 amb seguiment de tècnics municipals i de patrimoni històric per a la protecció de la façana degut al caràcter patrimonial i històric. De moment s'ha tancat el carrer per seguretat degut a l'existent perill d'enderroc que suposa per als vianants, i tenint en compte la proximitat amb el centre escolar del barri. Segons el veí, és impossible vendre o llogar un pis amb situacions com la seva ja que els interessats en veure les condicions es fan enrera, un problema persistent i general al barri.